Рогоносец покани жена си и най-добрия си приятел на парти и ги разобличи пред гостите

177

Мъж от Венецуела даде парти, на което разобличи изневярата на съпругата си с най-добрия му приятел. Видеото с инцидента публикува Los Andes.

На видеото мъжът стои на малка сцена пред микрофон близо до жена във вечерна зелена рокля, вероятно жена му. На заден план са поканените голям брой гости. „Днес научих нещо, за което отдавна съм предполагал,“ започва мъжът. „Алберто (името на най-добрия приятел), познавам те повече от 20 години. Ти си баща на по-големия ми брат и приятел. Но да се ухажваш жена ми е много безсърдечно.“

След това той показва пред публиката нещо, което прилича на мобилния телефон на жена му и чете на глас съобщенията, които си разменяли прелюбодейците. В тях се споменава, че Алберто ще купи къща за жената на своя приятел Далиана. През цялото това време една жена в дълга зелена рокля слуша внимателно, но когато осъзнава, че съпругът й държи телефона й, тя се опитва да го грабне.

„Искрено и с цялото си сърце благодаря на Алберто за искреността и истинското приятелство, което бе между нас през всичките тези 20 години. И Далиана, благодаря ти също, нищо, че си лицемерничила с мен в продължение на две години,“ казва мъжът.

На последния кадър той хвърля мобилния телефон на съпругата си в басейна и извиква последната фраза: „Благодаря ви за тази вечер, Алберто и Далиан се срещат.“

Превод

Сподели