Австралийка смрази мрежата с историята на 4-годишното си момченце

177

Жителка на Австралия сподели в мрежата плашеща история, в която главен герой е 4-годишното й момченце. Лаура Маза разказва как един ден малкия Лука решил да й разкрие какво се е случило с него преди да се роди.

4-годишното хлапе било изключително мъдро за годините си. То разказвало забавни неща и непрекъснато си тананикало стари песни, които нямало откъде да чуе. Но един ден шокирал майка си, признавайки й, че първоначално умрял в корема й, но след известно време успял отново да се върне. Момченцето обаче по някакъв начин узнало, че майка му има един спонтанен аборт зад гърба си, преди то да се появи на бял свят.

„Мамо, аз умрях в корема ти. Когато това се случи, се разхождах в дома ти и не спирах да те викам, но ти не реагираше по никакъв начин. Наложи ми се да стана ангел. Стана ми толкова скучно, че реших да намеря начин да се върна обратно. Отново станах детенце в корема ти, след това се родих”, пише Лаура.

Младата жена продължава да недоумява откъде детето й е разбрало за трагедията, която е преживяла преди години. За спонтанния аборт тя не била споделяла с никого, още повече пък с 4-годишния си син.

Сега тя е уверена, че децата на небето сами избират своите родители.

 

Сподели