Джордж издаде семейна тайна без да го осъзнава

108

Преди дни Джордж и 3-годишната му сестричка Шарлот бяха на разходка с баба им Карол Мидълтън. Тримата се разхождаха край дома на родителите на Кейт Мидълтън, който се намира в графство Беркшир.

Именно там те били засечени от непозната жена, която разхождала кучето си.

Пред нея  Джордж изрекъл нещо, от което всички останали в недоумение.

Момчето било впечатлено от кучето и помолило да го погали. „Искаше да си играе с него. Аз му казах, че може. После го попитах как се казва. Разбира се аз го разпознах, но нали това е нормален разговор с едно малко детенце”, спомни си жената, която уточни, че охраната на кралските особи я е помолила да не снима децата, които си играят.

„За моя изненада той каза, че се казва Арчи и се усмихна. Не знам защо той се нарече Арчи, но децата често си измислят различни имена и ми се струва, че това е сладко”, сподели жената.

По всичко личи, че името Арчи е резултат от забързаната фантазия на принц Джордж. Все пак е важно да уточним, че родителите му Кейт Мидълтън и принц Уилям, не наричат така големия им син, а с истинското му име.

Все пак трябва да отбележим, че не е тайна, че членовете на кралското семейство често си дават взаимно забавни и сладки прякори. Принц Уилям например още от малък е наричан Уомбат, Кейт Мидълтън – Пискли, Принц Хари – Рижик, а кралица Елизабет II – Зеле.

Известно е също, че Кейт Мидълтън и принц Уилям често се обръщат към най-големия си син с фразата PG Tips (PG е друг псевдоним, измислен от приятелите на херцога и херцогинята на Кеймбридж), който е в съгласие с английска марка чай, а принц Чарлз обича да нарича внука си просто „Джордж“.

Сподели