Майката на Азис разкри, как е искала да направи аборт, но била трети месец бременна

106

Майката на Азис Гергина със сензационно признание. Само преди няколко дни родителката на поп фолк изпълнителя и неговите лели – Стефка и Малина дадоха специално интервю, в което разкриха подробности около детството на Васил.

Азис допусна камери в дома си и на масата си, а неговите роднини говориха напълно откровено за нещата от живота.

 

Още като малък Азис знаел, че някой ден ще стане известен, разкриха лелите на поп фолк изпълнителя в „Ничия земя“. За съжаление тогава неговата майка Гегрина не му вярвала. За разлика от нея обаче лелите на поп фолк изпълнителя виждали таланта му. „Той си пееше и в коритото. Викам: „Той ще бъде певец и ще бъде известен“.

Той си има дарбата. Ние си имаме една дарба, в него е вродена по кръвен път дарба. Не всеки може да я има. Не всеки може да бъде певец. Не всеки може да бъде гадател като нас“, каза леля Стефка за племенника си.

За разлика от нея обаче майката на Азис Гергина не приемала това сериозно. „Майко, аз един ден ще стана звезда! Да, майко! Ще ти докажа. Един ден ще стана звезда, обещавам ти! И като стана звезда, ще те направя, майко, много богата!Ще ти купя, майко, най-хубавите дрехи, коприни, пръстени, кадифе, огърлици… Всичко ще ти купя, майко! Ти си моята кралица“, казвал Васко на своята майка.

За съжаление, когато разбира, че е бременна, майката на Азис е в затвора. Тя не скри факта, че е мислела да направи аборт, но било твърде късно и не й разрешили.

“Напротив, аз исках да го махна дори. Аз исках да го абортирам. Аз дори бях направила и документите, всичко. Но когато отидох вече да го махна, те ми казаха: „Не може. Вече сте с голяма, напреднала бременност, не можете да го махнете“, сподели Гергина.

„Аз съм била трети месец бременна и без да знам. Аз съм била с цветна бременност. Писано си беше да не го махна. Писано си беше да се роди в затвора. Писано си беше лелите и баба му да го отглеждат“, казва още майката на Азис.
 

Сподели