РАЗДЯЛА: Сашко Кадиев къса с Деси Стоянова и Би Ти Ви – ухиленият водещ бяга с майка си в Америка

1544

Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев напуска телевизията. Но временно, само за две седмици. Заедно с майка Катерина Евро, партньорът на Деси Стоянова заминава на турне в Америка с пиесата „Горката Франция“.

В нея участват още акьорите Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова, Албена Михова и Сашо Дойнов. Засега не е ясно дали последният ще може да предприеме дългото презокеанско пътуване, тъй като, както първо съобщи, в момента е със счупен крак.

Докато Кадиев обикаля Америка екранната му половинка Десислава Стоянова ще води сама предаването. В родината остава и съпругата на актьора – Таня, която ще се грижи за 3-годишната им дъщеричка Катерина.

В САЩ, българските актьори ще излязат на сцена в Торонто, навръх 8-и март. Ден след това трупата ще отлети за Атланта. На 10 март ще играят комедията в Ню Йорк, а на 13-и ще бъдат в Лас Вегас. Следват представления в Сиатъл, Сан Франциско и Чикаго, където българските емигранти вече ги очакват с нетърпение.

Заради мартенското турне Сашо Кадиев ще изпусне рождения ден на дъщеря си, на 19 март, когато малката ще навърши 4 годинки.

Сподели