Шок! Нокаут в “Гласът на България“ (СНИМКИ)

120

Новият сезон на „Гласът на България”, който стартира на 24 февруари, ще бъде още по-динамичен – с нов треньор в лицето на Михаела Филева и нови правила, които ще внесат повече конкуренция, напрежение и динамика сред участниците в борбата за победа, предава bTV.


Снимка: btvnovinite.bg

Водещите на музикалния формат – хип-хоп дуото Павел и Венци Венц разказаха подробности за старта на предаването.

„Имаме стоп бутон – начин треньорите да се прецакват един друг, което създава много интересни ситуации. Имаме нов кръг – нокаут. Запознахме се с новите участници, нямаме пристрастия обаче”, каза Павел.


Снимка: btvnovinite.bg

Музикантите споделиха, че видеото към новата им песен „Без религия” е снимано при 7 градуса, но заради силния вятър се е усещало, че температурите са отрицателни.

„Песента се роди в планински, зимни условия – изминалата година беше пълна с много контрастни емоции и всяка една от тях беше описана в тази песен. Лесните моменти ги изживяваме много бързо, тази песен обаче е за трудните неща и това да оценяваме нещата, когато ги губим”, каза Венци Венц.


Снимка: btvnovinite.bg

Музикантът сподели, че през миналата година е загубил скъпи за него хора, но е и спечелил много – през 2018г. се роди дъщерята на Венци Венц.

„Постоянно спи, много спокойно дете е Агуая. Тепърва започвам да разбирам на какво ще ме научи тя и на какво ще я науча аз. Много е прясно, тя се повеи на 28 декември. Не съм си представял какво щастие е детето”, сподели музикантът и допълни, че сменява памперси.


Снимка: btvnovinite.bg

Павел посочи, че и в неговия живот е имало контрастни моменти. „Открих любовта, супер щастлив съм в момента, постигнах баланс”, каза още музикантът. Целият разговор с музикантите вижте във видеото.

Сподели