Защо Слави излъга за кулата в Пловдив. И защо Тодор Колев не му прости до смъртта си

3717

”Шоуто на Слави” е фейк нюз. С нищо не се различава от ”Брадва” и “Информиран.нет”, които пишат за гръцкия остров и имението на Борисов в Лос Анджелис. И за Лиляна Павлова, сгазена „току-що“ до Народното събрание.

Самият Трифонов е абсолютният властелин на инсинуацията в мътните времена на прехода.

Пуснал подлата интрига, че кулата от концерта в Пловдив навремето била наемана и от него. Той обаче платил за съоръжението само 681 хиляди, докато пловдивчани пръснали 2 милиона “народна” пара.

Така чул по новините на БТВ.

Следват сълзи и сополи, тръшкане, намеци за разхищения и корупция.

От Пловдив бързо го приземиха: сцената е уникална, строена специално за концерта, а цената й е 220 000. Няма никакви 2 милиона.

Би трябвало сега учиндолският славей да се извини. Да сведе глава, да каже: подведоха ме.

Вярвате ли? Трудно се вписва в стила му. По-тъжното е, че доскоро някакви българи сериозно се заблуждаваха, че този тип се явява алтернатива на статуквото, припознаваха го като морален стожер, нов политик. Социолози даже го измерваха електорално в изследванията си – партия на Слави Трифонов имала шансове и за първото място…

Впрочем това сигурно е справедливо. Трифонов обладава необходимите качества за всеки партиец – лъжи и фуклявене. Светът е проекция на егото му.

Разпознал бил сцената в Пловдив…Те колко хора разпознават себе си в шоуто му. Тодор Колев, лека му пръст, до последно не можеше да преглътне, че Трифонов му сви най-безцеремонно „Как ще ги стигнем американците“ и го кръсти „Шоуто на Слави“.

За Горан Брегович и циганските песни да не отваряме дума.

Сподели