Кошмарите за Мегз не свършват! Скандалите около нея се вихрят с пълна сила!

79

Мегз е сред родните звезди с най-много скандали около себе си. Дизайнерката, чието име е Миглена Каканашева, е забъркана в ред грозни случки в последните 2 години.

Все по-често феновете й се обединяват срещу нея, казвайки, че опитите й да привлече внимание са глупави и необмислени. Заради поведението си Мегз предизвика разследване на палежа на магазина й преди година и половина. След измамата и постановката с откраднатия й джип, имало съмнение, че палежът е умишлен и предизвикан от самата нея. Това пише „Телеграф“. 

Припомняме, че в последните дни тя бе обвинена в застрахователна измама. Наложена й е мярка „парична гаранция“ от 10 000 лв. В края на септември 2018 г. Мегз обяви за откраднат джипа си марка „Мерцедес G 350”, който е лизингов. Дизайнерката спряла да плаща вноските, понеже имала финансови затруднения. После возилото било обявено за откраднато и се започнало разследване за измама. Преди дни криминалисти откриха части от джипа в имот на приятеля на Мегз – Румен Рончев, и така стана ясно, че дизайнерката е излъгала за кражбата и сега е обвинена за подбудителство към обсебване. „Измамен съм от нея. Това е неина схема, направена преди 3-4 месеца“, казва Рончев, който остава в ареста. По думите му Мегз влязла в офиса му, иска 51% от фирмите му и се разпорежда с банковите му сметки. Съпругата на Рончев дори заяви, че тя е обсебила семейните фирми, била се самонастанила в офиси и не допускала влизане там. За това били сериозни и разследващите органи.

С неуместна снимка по време на празниците дизайнерката отново разбуни духовете в социалните мрежи, публикувайки кадър, на който държи „бамбинчето“ като уточнява, че католиците като нея така наричат младенеца. То обаче бе бинтовано, боядисано с изкуствена кръв и лежеше около спринцовки, лекарства и спрейове за нос. „Това е младенецът или както го наричаме ние, католиците – бамбинчето. За тези от вас, които не знаят какво значи това – това  е новороденият син на Бог – Исус Христос. На снимката ми синът на Бог се е родил с увреждания. Болен е или неоправдан, или различен – както щете“, написа тя. Мегз обясни, че у нас различните не са приети и чрез тази си проява прави призив за промяна.

През 2017 г. бутикът й в столицата бе подпален, а година по-рано счупиха витрината му с камък. Тогава дизайнерката каза, че няма представа кой стои зад палежа, но полицията имала версии за ревнив мъж или жена. „Може би някой има нещо лично към мен, но нямам предположения, защото нямам конфликт с никого. Хората, които ме познават, знаят, че няма нещо, което да ме спре. Щетите са за около 20 000 лева, те са само по предната част на магазина“, каза Каканашева тогава. По време на участието си във ВИП Брадър тя бе сред най-коментираните участници и отново успя да се изпокара с всички. Най-големият й враг бе шеф Петров, а с фолкпевицата Мария се заплашиха със съд. Пикът бе, когато Мегз нарече фолкпевицата компаньонка.
 

Сподели