Порно скандалът с певеца Ар Кели се разгаря!

99

Адвокатът на певеца и продуцент Ар Кели нарече документалната поредица за него „печалбарска“ и каза, че обвиненията в сексуално насилие са „напълно изфабрикувани“, предадоха световните информационни агенции.

В 6-часовия документален филм „Да оцелееш от Ар Кели“, който беше излъчен миналата седмица от американската кабелна телевизия „Лайфтайм“, редица жени обвиняват Ар Кели в сексуални провинения, включително и с непълнолетни.

Стив Гринбърг, адвокат на Ар Кели, каза, че няма доказателства в подкрепа на обвиненията от документалния филм. Той го нарече „печалбарско творение, пълно с лъжи, пълно с грешки“.

Интервюираните за документалния филм жени описват сексуално, психическо и физическо насилие, упражнявано от Ар Кели. Интервюирани са и някои от бившите му мениджъри и продуценти.

„Жените казват разни неща, което разбира се е тяхно право, но няма доказателства това да се е случило – каза адвокат Гринберг. – Шоуто е напълно изфабрикувано, то е измама. Събираме доказателства за това“.

„Разказаните от жените истории говорят сами за себе си“ – каза представител на „Лайфтайм“.

Серията предизвика много голям интерес. Премиерата на 3 януари е привлякла 1,9 милиона зрители – най-големия брой за телевизията от две години.

След като беше излъчен документалният филм, Лейди Гага изтегли записания с Ар Кели дует от стрийминг услугите и се зарече никога повече да не работи с него.

През 2008 г. Ар Кели е съден и оправдан по обвинения в детска порнография. Ар Кели, нееднократно отрече отправените му обвинения, в това число и тези в новия документален филм.

Най-известният хит на Ар Кели е „I Believe I Can Fly“.

Сподели