Щерката на Кака Лара отказа на „Откраднат живот“, но пристана на „Столичаните“

504

Вая, 7-годишната дъщеря на Лара Златарева-Кака Лара, ще дебютира като актриса в новия сезон на комедийната поредица „Столичани в повече“. До това обаче се е стигнало след продължителни преговори и триста уговорки, тъй като артистичната Вая обича да се изявява, но без публика.

„Има театрални заложби. Хем иска всички да я харесват и й е много хубаво, че я харесват, хем ако може да няма публика. Обясни ми как би се съгласила да играе в театъра, но да няма публика. Аз пък й казах, че имаше едни години, в които това можеше да се уреди. Помня случай в Младежкия театър, в който на сцената бяхме 22 души, в салона бяха 20“, разказа Кака Лара.

Преди известно време екипът на Евтим Милошев в „Откраднат живот“ отправил предложение към Вая да се включи в един от сезоните на сериала. Тя обаче категорично отказала. 

„Наши приятели постоянно я търсят да я снимат. Сега с много уговорки и условия, почти като Марлон Брандо, тя се съгласи на своята дебютна роля в „Столичани в повече“, който се снима в момента. Клюкът бе партньорството с Ненчо Илчев и неговите умения като фокусник“, допълни Кака Лара.

Голямата й дъщеря, Бернарда, вече тръгна по нейните стъпки. Тя е втора година студентка в НАТФИЗ.

Сподели