ВИП ЖИВОТ: Джизъса и Златка заживяха с Петър Стоянов, плащат по 1100 евро наем за лукс апартамент

1463

Риалити звездите от „Биг Брадър: Мост Уонтед“ Златка Димитрова и Благой Георгиев заживяха в ново семейно гнездо, пише столичен седмичник. Футболистът и плеймейтката се нанесоха преди дни в апартамент в столичния „Бояна“, а съседи са им президентът Петър Стоянов и дъщерята на покойния бизнесмен Стефан Шарлопов – Ева.

Доскоро влюбените живееха в просторната къща на спортиста в Горна Баня, но заради финансови затруднения Джизъса я пусна за продажба. В сайт за недвижими имоти той предложи луксозното имение за сумата от 690 000 евро. Домът вече му се струвал прекалено голям и едва смогвал да покрие разходите по поддръжката му, затова се наложило спешно да се отърве от него. Георгиев бил готов да направи компромис с цената и да я смъкне, а желаещи да купят имота не липсвали.

Междувременно Златка и Благой стегнали куфарите и се нанесли в по-малко, но уютно жилище. Апартаментът се намира в луксозна кооперация в елитния столичен квартал „Бояна“, но не е собственост нито на футболиста, нито на плеймейтката. Те живеят там под наем и всеки месец плащат по 1100 евро.

Съседи на риалити звездите ги обсъждат, че ежедневно спят до обяд и не излизат от вкъщи преди 14.00 часа. В момента и двамата не работят – Джизъса приключи с футболната си кариера, Райкова също не е сериозно ангажирана, та по цял ден лентяйствали и се отдавали на страстта си.

Сподели