Анита Мейзер ляга под ножа! Ето как иска да де спаси от скандалната си слава!

263

Анита Мейзер става неразпознаваема след пластична операция

Доскорошният бюст №1 на Сливенския затвор Анита Мейзер се покри вдън земя, откакто през лятото излезе на свобода – пише в. „Уикенд“.

Анита Мейзер, която няма право да напуска страната, тъй като е с изпитателен срок, живее инкогнито в квартира в крайния варненски кв. „Аспарухово“ – разкрива изданието.

За да е спокойна за своята анонимност, вдовицата се е подложила на пластична операция, за да прикрие познатите на всички от криминалните хроники черти на лицето си.

Анита Мейзер, която е със запорирано имущество, тъй като трябва да изплати 100 бона кръвнина на близките на убития си съпруг, се е изръсила 5 хилядарки за ултрамодерни филъри, с които да промени своята визия.

Очевидци потвърдиха, че с интервенцията силиконката смъкнала поне десетина години от подпухналата си физиономия след престоя зад решетките. Процедурата е доста скъпа, макар Мейзер постоянно да се оплаква от липсата на средства. Силиконката твърди, че в момента я издържа 26-годишната й дъщеря Джули, която явно е доста оправно момиче, за да може да даде на мама 5 бона, за да си оправи фейса.

Анита Мейзер, макар и свободна жена, остава в дълбока психологическа дупка след инцидента със съпруга й Николай Димов, който издъхна задушен от свински опашки през лятото на 2016 година.

Сподели