ТЪНКИ СМЕТКИ: Преслава се гласи за жури в „Капките“ – иска 120 бона от Магърдич

212

Преслава напира да влиза в журито на „Като две капки вода“. Певицата водела преговори с продуцентите, като се надявала да измъкне 10 хилядарки за всяко предаване с нейно участие. Епизодите са общо 12, така че звездата ще инкасира 120 бона от участието си в шоуто, ако изобщо сделката се финализира.

От Нова тв все още не са обявили официално дали ще има седми сезон на предаването за музикални имитации, но отсега се знае, че вероятността пролетта да мине без „Капките“ е почти равна на нула. Това е най-рейтинговата програма на канала, който през актуалния тв сезон се опари жестоко с нечувано нисък рейтинг на иначе култовото си риалити „Биг Брадър“.

Сумата, която Преслава иска, не е давана на никого. Ако случайно преговорите пропаднат, съществува вероятността да я поканят за участие само в едно или две предавания. Певицата вече е участвала в „Капките“ и като състезател. Това стана в сезон №4 на шоуто. Пайнерката стигна до финала, макар че през по-голямата част от времето търпеше жестоки критики от страна на Фънки като съдия. Оказало се, че именно тази „война“ между двамата привличала много зрители пред екраните. Затова се счита за добра идея схемата да се повтори с предстоящия сезон №7. Тъй като Петя няма как да влезе втори път кат състезател, единственият вариант бил да я вкарат в журито, пише седмичник.

През лятото се говореше, че Преслава се е готвила и за мястото на Камелия в „Гласът на България“, но русокоската в крайна сметка запази мястото си в предаването, а колежката й продължава да търси друга престижна позиция, на която да блести от малкия екран.

Сподели