Една от най-красивите водещи налази Папи Ханс (СНИМКА)

128

Певецът Константин Трендафилов – Папи Ханс е влюбен до ушите в португалка, но това не му пречи да се радва на компания хубавици и дузина фенки, пише Blife Той и репортерката от „Господари на ефира“ Ева Веселинова бяха уловени заедно, докато купонясват в столичен клуб.

От фотоса ясно се вижда, че двамата са в отлично разположение на духа и настроението. И са видимо доволни, че са заедно. Междувременно в професионален план Папи жъне успех след успех. Оказа се, че напористият младеж може да влиза не само в къщата на „ВИП брадър“ и в пекарните за „Кекс“. Откъс от романа му „Затворисърце“ влезе в учебник по български език за 7-клас! Това се похвали самият Папи, като не скри изненадата си от решението на авторите да го включат в учебната програма.

Става въпрос за поместен негов кратък текст, примерна задача, по която учениците да изучават правилната граматика и пунктуация. „Затворисърце“ е втората издадена творба на поета. Преди романа той написа стихосбирката „За кого се сещаш, когато се сещаш за някого“, която направи фурор сред младите момичета. Самият жанр, в който е списана, е т.нар. модерен чиклит, литература за градската и съвременна жена. Кокича, както го наричат в артистичните среди, е всестранно развит.

Той се занимава с писане, музика, реклама. Преди да запише пародийната песен „Кекс“, Трендафилов спечели сърцата на дузина девойки със стиховете си във фейсбук, аналогично на неговия колега и приятел Августин Господинов (Илиян Любомиров – бел. авт.). Очаквано, не липсват и завистници. Злобари припомнят, че Ханс изпита огромно затруднение в къщата на брадъра, когато бе заставен да посочи кой е авторът на тежкия разказ „На браздата“. Папито не се сети нито за Белчо и Сивушка, нито за Елин Пелин.

Сподели