Брок Леснар има договор с WWE, но и вратичка за UFC мач

123

WWE звездата и бивш шампион на UFC в тежка категория Брок Леснар, ще се завърне все някога в Октагона. Но същевременно с това остава и на ринга. Преди няколко месеца Леснар загуби WWE титлата си, след което всички започнаха да спекулират за неговото завръщане в ММА света.

От тогава обаче той изненадващо няколко пъти се появяваше в кеча и си върна титлата, което означава и че ще се позадържи там още известно време. На всичкото отгоре, наскоро стана ясно, че е подписал нова сделка с WWE, обвързвайки се да остане с тях поне до април. Леснар все пак има право на една UFC среща през това време, като не е гарантирано, че той ще се възползва от нея.


Ако Леснар не се върне към света на свободните боеве докато тече договорът му, навярно ще пропусне възможността да се пробва срещу настоящия шампион в тежка категория Даниел Кормие, тъй като самият DC е готов да се оттегли през март, когато навърши 40.

Леснар беше споменаван в интервютата след последните две срещи на DC. Той дори беше лично в клетката, когато през юли Кормие отне титлата от Стипе Миочич. Леснар не се е бил от юли 2016-та, когато се изправи срещу Марк Хънт в среща, която в крайна сметка остана без победител, заради неуспешни допинг тестове. Последната му победа е от 2010-та, когато надви Шейн Каруин на UFC 116.

Без значение дали ще се изправи срещу Кормие или не, очакваме следващата година да видим Леснар обратно в октагона.

mma.bg

Сподели