Невероятно! Група, оживяла при снощния екшън в Калифорния, присъствала и на касапницата в Лос Анджелис (ВИДЕО)

142

Голяма група от хора в бара в Южна Калифорния, където стрелец уби 12 души в сряда вечер, за втори път се измъкват на косъм от смъртта при масова стрелба. Един от компанията разкри, че, освен снощи, те са оцелели и при касапницата в Лас Вегас, при която психопатът Стивън Падок уби 58 души и рани близо 500 други на концерт през октомври м.г. Това предаде Си Би Ес Нюз.

„Това е вторият път в продължение на около година, при който ни се случва подобно нещо“, казва Николас Шампион. „Това е голямо нещо за нас. Ние всички сме голямо семейство и за съжаление това семейство е атакувано два пъти“, добавя той.

Повече от 100 души са били в бара по време на стрелбата, включително и много студенти, които са били там, за да отпразнуват College Country Night.

Както съобщи, стрелецът също загина. Сред жертвите е 29-годишният ветеран заместник Рон Хел. Той бе сред първите, които реагираха и бяха застреляни, докато влизаха в сградата, където се извършваше стрелбата. Той умря в болницата в четвъртък сутринта.

Превод

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели