Емилия празнува приказен рожден ден с малката Мира-Снимки от тържеството

152

Малката дъщеря на Емилия-Мира навърши две години преди няколко дни. Емилия реши да сподели радостния момент и сподели сники то тэржеството р профила си във Фейсбук.
„Днес е вторият рожден ден на моята слънчице Мира !!! Тя е принцесата на цялото семейство и на всички наши близки …

С най-голямото ми усмивка … Обичам те толкова много слънце и искаш да бъдеш здрав и много щастлив! „, Пожела на порасналия си син Емилия. Поп фолк изпълнителката публикува и снимка на 2-годишната Мира, с която разтопи сърцата на своите фенове. На кадъра Мирата е цялата в розово и широка усмивка, която я очертава.


Като добра майка Емилия организира своя малък принцеса и приказно парти с любимите си герои от „Замръзналото кралство“. Помещението, където са отпразнували рождения ден на малката сладка е декорирано в бяло и синьо, точно като в зимна приказка. А Мира е принцесата на това „Замръзнало кралство“.
Поп фолк изпълнителка не пропусна да сподели кадри в социалната мрежа Инсталацията от тържеството за 2-годишната Мира. От тях обаче не става ясно колко гости са присъствали на партито и дали баща на Мира – Коко Динев е бил там. Припомняме, че поп фолк изпълнителката и Коко Динев се разделиха няколко месеца след като Мира се появи на бял свят.
Сега в живота на Емилия има нова любов – Жорж Башур. Поп фолк изпълнителката и бизнесменът преживяха наистина много през последните месеци. Любовта им премина през доста трудни моменти. След нелеп инцидент на магистрала „Тракия“ загина синът на Башур.
Въпреки трагедията Емилия и Джорж Башур се опитват да продължат живота си и да гледат напред. Поп фолк изпълнителката и бизнесменът сключиха брак само два месеца след смъртта на Феди Башур. Те заявиха, че за прибързали със сватбата, защото са имали нужда от нещо положително в техния живот. А инициативата е била на Жорж Башур.
Емилия сподели, че за да продължи човек напред след такава тежка загуба, каквато те с Жорж преживяха, трябва да живееш за някой. А тя живее заради своите две прекрасни деца – Иван и Мира, както и за своя любим мъж – Жорж Башур.

Сподели