Животът на “Мис Свят България“ Вероника Стефанова се обръща с краката нагоре!

121

Вероника Стефанова, която съвсем доскоро носеше титлата „актуалната Мис Свят България“ обяви, че е бременна с първата си рожба. Щастливата вест тя съобщи от Милано, където за пореден път се изявява в рамките на Седмицата на модата, пише „Монитор“.

„За първи път не дефилирам сама, а с моята бъдеща дъщеря, която вече четвърти месец расте в мен“, написа моделът в социалните мрежи. Красавицата разкри, че първите месеци от бременността си е прекарала сравнително тежко, но самото й присъствие на модното събитие в Италия е показателно, ч е вече се чувства по-добре.

Излязоха пикантни подробности за аферата на Мария Илиева и Наско Колев

Новината за бременността й идва и съвсем скоро, след като Вероника обяви годежа си. Тя ревностно пази самоличността на мъжа до себе си, а като причина за това изтъква „сферата, в която той работи“.  Заветното „да“ двамата ще си кажат след година в Правец, а на церемонията планират да поканят около 300 гости. В големия ден пък до нея ще бъде и Мис Русия Полина Попова, с която завързаха приятелство по време на последното издание на Мис Свят, което се проведе в Китай.

Сподели