Бургаският кримигерой Гаргата го загази яко

166

Ефективно наказание от 2 години лишаване от свобода наложи съдът на Георги Воденичаров – Гаргата заради грубо хулиганство. На процеса той призна, че на 16 септември 2017 г. в бургаския ж.к. „Славейков“ е пребил жестоко беззащитна жена – удрял я с юмруци по лицето, ритал я в гърба, блъскал я. След бруталния побой жертвата си изкарала медицинско, според което тя е получила средна телесна повреда.

Жената с нищо не е предизвикала агресията на Воденичаров, който е един от най-опасните и агресивни рецидивисти. Тя опитвала да прибере куфара си, а Гаргата предложил да й помогне, но получил отказ. Това го афектирало и той я пребил зверски, пише „Флагман“. 

Същия ден рецидивистът пребил и невинен мъж, като му нанесъл два удара с юмрук в главата. Мъжът получил лека телесна повреда.

Пред съда Воденичаров признал, че същия ден се нахвърлил и върху полицай, като по този начин демонстрирал пълна липса на респект към органите на реда. Гаргата ритнал силно в ръката униформения, в резултат на което му причинил средна телесна повреда – травматичен оток на дясната длан с фрактура на една от костите. Това довело до трайно затруднение на движението на ръката за около два месеца при обичайно протичане на оздравителния процес.

Гаргата е признал, че малко по-късно същия ден  в сградата на Второ РУ МВР – Бургас причинил лека телесна повреда, чрез нанасяне на удар с глава в областта на лицето на същия полицейски служител. 

Постановеното наказание е общо за всички престъпни деяния. Наказанието трябва да бъде изтърпяно при първоначален „строг“ режим в затвор.

Споразумението, което е одобрено от Районен съд – Бургас, е окончателно и има силата на осъдителна присъда. 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ

Сподели